Moški nogometni dres s kratkimi rokavi je odlična izbira za tekmovanja. Hiro je nov dres za nogometaše, narejen in novega revolucionarnega materiala B-HIVE. B-HIVE je tkanina ki je zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor, ki zagotavljajo izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost. Barve prilagodljive željam kluba.

B-HIVE tkanina?

B-HIVE  je inovativna tkanina, zgrajena s posebno teksturo satja iz mikrozračnih komor in novo kombinacijo preje, s katero zagotavlja izjemen dihalni učinek in izjemno lahkotnost.

Majhna količina tkiva v stiku s kožo, zaradi prisotnosti majhnih zračnih komor, omogoča izjemno regulacijo temperature telesa in občutek intenzivnega udobja. Udobno tkanina sledi vsakemu gibu telesa z izredno naravnostjo.

Preja je dvojna in je sestavljena iz različnih odtenkov vlaken, da dobimo značilno barvo “melange”, učinek temne svetlobe, pridobljenega z dvojnim barvilom, značilnim za slogu za prosti čas.

Nova tkanina B-HIVE je certificirana tudi kot Oeko-Tex® Stardard 100 in ne sprošča škodljivih snovi, ki so škodljive za kožo in škodljive za zdravje.

Teža 1 kg
Barva-1

modra-bela / blue-white (01500)

Velikost

,

Barve

100% poliester (135 g/mq)