Nazaj na prejšnjo stran

Cene vsebujejo DDV.

Priznane kompresijske nogavice- nova medicinska tehnologija

Nogavice SOXPro Recovery nudijo večjo kompresijo in s tem pomagajo mišicam pri obnovi in izboljšajo cirkulacijo krvi za hitrejšo obnovo mišic. Vse več profesionalnih športnikov uporablja to tehnologijo in s tem hitreje okrevajo po treningu ali tekmi, zmanjšujejo poškodbo mišic in omejijo zatekanje nog po treningih.

Z SOXPro Recovery se boste izognili nabiranju mlečne kisline v mečnih mišicah, upočasnili obremenitev mišice in drastično zmanjšali čas obnove mišic. Te kompresijske nogavice se lahko uporabljajo pred športnimi aktivnostmi za hitrejše segrevanje, odlične pa so tudi za čas po treningu/tekmi za skrajšanje okrevanja mišic.

Oblikovali športniki za športnike

Dryarn® je inovativno visokozmogljivo vlakno; lahko, izolacijsko, odporno in zračno, sestavljeno iz polipropilenskih mikrovlaken. Dryarn® se uporablja za spodnje perilo, športno opremo, kajti uporaba zagotavlja visok nivo zmogljivosti. Kompresijske nogavice SOXPro Recovery so brezšivne.

Stabilizacijski sistem X na ahilovi tetivi, nudi večjo stabilnost gležnja in zaščito pete. Zmanjšuje vibracije in preprečuje mikro poškodbe.

Visoka kompresija variara med gležnjem in mečnimi mišicami. Deluje kot masaža kože, globoko v mišico in spodbuja cirkulacijo krvi ter izboljša preskrbljenost tkiva s kisikom.

Kompresija se meri v milimetrih živega srebra (mmHg). Višja je na območju gležnja (20 mmH) in nižja na območju mečnih mišic (12 mmHg) in s tem omogoča pravilni pretok krvi.

Na sredini stopala je anatomska zaščita stopala s prezračevalnimi trakovi, ki nudijo kompresijo in zračnost.

Artikel je razvit in v celoti proizveden v Italiji.

Poglejte si kratek video s predstavitvijo nogavic SOXPro Recovery

Teža 1 kg
Velikost

, , , ,

Barve

49% poliamid, 15% elastan, 36% polipropilen

Da bi ohranili kakovost in podaljšali trajnost nogavic SOXPro Recovery, prporočamo da:

  • nogavice ročno umijete s hladno vodo
  • ne uporabljate belila
  • sušite samo na prostem
  • ne izpostavljate vročini (sušilni stroj, radiator,…)