Nazaj na prejšnjo stran

Cene vsebujejo DDV.

Zgornji del trenirke Dexter (Errea) je narejen iz odpornega materiala in vas ščiti pred vsemi vremenskimi vplivi ter ohranja toploto med mrzlimi in vetrovnimi dnevi. Stranski žepi imajo zadrgo. Zgornji del trenirke Dexter se zapenja z zadrgo, na spodnjem delu in zapestjih je elastičen patent. Na ovratniku je dodaten trak z gumbom, ki zagotavlja boljše prilagajanje ovratnika in daje zgornjemu delu trenirke poseben moderen izgled. Zgornji del reprezentančne trenirke Dexter  je del kolekcije Diamantis in je primeren tako za moške kot tudi za ženske.

Linija Diamantis je elegantna in originalna. Izdelki te linije so zračni, termoizolacijski, zadržujejo toploto in nudijo svobodo pri gibanju. Linija Diamantis je moderna in v trendu, za katero je značilen detajl na prsnem delu, ki poudari celotni izgled.

Erreà Sport predstavlja PRINT iD, nov revolucionarni koncept izdelkov, ki se še enkrat osredotoča na koncept prilagoditve, ki v največji meri, še močneje in bolj vznemirljivo, zajema identiteto in podobo. Ta inovativna linija je sestavljena iz 11 artiklov, ki temeljijo na konceptu novega videza “Diamantis” ki se lahko personaliziramo s sublimacijskim tiskom na prsnem delu izdelka. Oblačila so lahko izdelana v barvah tkanin in trakov po vaši izbiri. Identiteto kluba lahko poudarite tako, da teksturo prilagodite s sublimacijskim tiskanjem, za več informacij nas kontaktirajte.

 

Teža 1 kg
Barva-1

bela-rdeča-temno modra / white-red-navy blue (00410), črna-temno siva-bela / black-dark grey-white (07780), modra-temno modra-bela / blue-navy blue-white (06640), rdeča-bela-črna / red-white-black (00670), temno modra-rdeča-bela / navy blue-red-white (02060), temno modra-rumena-bela / navy blue-yellow-white (03480)

Velikost

, , , , , , , , ,

Barve

100% poliester (115 g/mq)

Morda vas zanima…