Nazaj na prejšnjo stran

Cene vsebujejo DDV.

Ženska polo majica Darya (Errea) je primerna za tiste, ki si želijo biti elegantni v vsakem trenutku. Majica je del kolekcije Diamantis. Polo majica ima značilen polo ovratnik in dva gumba za lažje oblačenje in slačenje.

Linija Diamantis je elegantna in originalna. Izdelki te linije so zračni, termoizolacijski, zadržujejo toploto in nudijo svobodo pri gibanju. Linija Diamantis je moderna in v trendu, za katero je značilen detajl na prsnem delu, ki poudari celotni izgled.

Erreà Sport predstavlja PRINT iD, nov revolucionarni koncept izdelkov, ki se še enkrat osredotoča na koncept prilagoditve, ki v največji meri, še močneje in bolj vznemirljivo, zajema identiteto in podobo. Ta inovativna linija je sestavljena iz 11 artiklov, ki temeljijo na konceptu novega videza “Diamantis” ki se lahko personaliziramo s sublimacijskim tiskom na prsnem delu izdelka. Oblačila so lahko izdelana v barvah tkanin in trakov po vaši izbiri. Identiteto kluba lahko poudarite tako, da teksturo prilagodite s sublimacijskim tiskanjem, za več informacij nas kontaktirajte.

 

Teža 1 kg
Barva-1

bela-rdeča-temno modra / white-red-navy blue (00410), bela-temno modra-siva (04370), črna-temno siva-bela / black-dark grey-white (07780), modra-temno modra-bela / blue-navy blue-white (06640), rdeča-bela-črna / red-white-black (00670), temno modra-rdeča-bela / navy blue-red-white (02060), temno modra-rumena-bela / navy blue-yellow-white (03480), temno modra-siva-bela (07430)

Velikost

, , , , , , , ,

Barve

100% poliester (145 g / m2)

Morda vas zanima…